Bekijk de webversie

Bel gratis met: 0800-444 5 666
of stuur een WhatsApp bericht
Ontdek en verbeter samen met Xzellent

Lichtpuntjes bieden houvast!

Veilig online en tóch dichtbij

Het is een spannende tijd voor ons allemaal. Ook bij Xzellent ervaren we de impact van het Coronavirus op het dagelijks leven en werk. Daarom willen we je graag laten weten dat we met ons 'Corona-proof’- beleid gewoon bereikbaar zijn en we je graag ondersteunen.

Juist nu investeren in jezelf of in je mensen kan het lichtpuntje aan het einde van de donkere tunnel zijn voor jouw team of organisatie. Dus als je een vraag hebt op het gebied van leren, training, coaching, opleiding of Insights Discovery, stel je vraag gerust! Of het nu een inhoudelijke, praktische of juist een verdiepingsvraag is, het team van Xzellent staat gewoon voor je klaar!

We doen dat in deze periode natuurlijk zoveel mogelijk op basis van telefonisch contact, mail, WhatsApp, Facetime en Skype. Zo blijven we veilig op afstand maar zijn we ook nu toch dichtbij!

________________________________________

Van Groepstraining naar Personal Skypecoaching!  

Onze groepstrainingen zijn voorlopig uitgesteld. Om je toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we onze online diensten uitgebreid. We maken nu zoveel mogelijk gebruik van Personal Skypecoaching. Neem even contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Deze vorm van begeleiding bieden we ook in combinatie met je Persoonlijk Insights Discoveryprofiel.

Zo kun je in deze tijd toch aan jezelf werken, op het tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Na de Skypecoaching ben je beter in staat om effectiever gebruik te maken van je sterke punten en weet je beter met je mogelijke valkuilen om te gaan.

________________________________________

Investeer in de toekomst: De Xzellent 20-jaar Waardebon!

Onze groepstrainingen worden voorlopig uitgesteld. Maar weet je nu al dat je dit jaar wil investeren in jezelf, je teamleden of het gehele team? Dan hebben we een mooi aanbod voor je. Waarom? Omdat Xzellent deze maand precies 20 jaar bestaat!

Voor iedere open-inschrijvingstraining in 2020, waar je je nu alvast voor wil inschrijven, geldt een kortingspercentage van 20%! Dit aanbod geldt voor aanmeldingen die tussen 1 april en 31 mei o.v.v. de kortingscode bij ons binnenkomen. Bij het aanmelden gebruik je de code XZ20 (invullen bij 'Bijzonderheden' op het inschrijfformulier).

________________________________________

Open-inschrijvingstrainingen die in juni starten

Of kijk hier voor álle mogelijkheden!

Xzellent - training | coaching
Stadsedijk 61
4796 RB WILLEMSTAD (N-Br.)
www.xzellent.nl
info@xzellent.nl
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief