Bekijk de webversie

Bel gratis met: 0800-444 5 666
of stuur een WhatsApp bericht
Ontdek en verbeter samen met Xzellent

Summerschool Inspiratieworkshops!

Het is een tijd vol uitdagingen. Breng jezelf daarom in beweging en doe nieuwe ervaringen op! Juist nu investeren in jezelf of in je mensen kan namelijk heel inspirerend werken!

Daarom bieden we je nu de zonnige keuze uit 10 leuke, inspirerende Summerschool workshops in juli en augustus. Vanzelfsprekend in kleine groepjes, kort en krachtig en helemaal Corona-proof!
Naar de Summerschool Inspiratieworkshops

Gratis e-book ‘Kleurrijk Samen werken op Afstand!

Binnen korte tijd zijn velen van ons op een andere manier gaan werken: op afstand. Opeens moesten we noodgedwongen uit onze comfortzone stappen en een andere manier van werken ‘eigen’ weten te maken.

Daarom is inzicht en praktische kennis over hoe je dit het beste kunt doen belangrijk. Wij delen dan ook graag onze kennis en expertise met je, want: Samen staan we Sterker!

Met dit e-book krijg je inzicht in hoe je met je eigen ‘gekleurde’ gedragsvoorkeuren het beste in verbinding kunt blijven met de mensen om je heen. Vol met praktische tips over hoe je óók op afstand effectief kan blijven (samen)werken! Download het e-book hier.
________________________________________

Van Groepstraining naar Personal Skypecoaching!  

Hoewel we nog steeds trainingen verzorgen in kleine groepjes; veel van onze groepstrainingen zijn voorlopig uitgesteld. Om je toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we onze online diensten uitgebreid. Maak bijvoorbeeld nu gebruik van Personal Skypecoaching. Neem even contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Deze vorm van begeleiding bieden we ook in combinatie met een Persoonlijk Insights Discoveryprofiel.

Zo kun je in deze tijd toch aan je zelf werken, op het tijdstip dat het jou het beste uitkomt!
________________________________________

Meld je aan voor een Webinar van Xzellent!

Maak nu tijd vrij om meer te leren over het werken met Insights Discovery. Bijvoorbeeld met één van de webinars zoals ‘Kennismaken met Insights Discovery’, ‘Coachen op Afstand’ of ‘Refresh Yourself met Insights Discovery’. Klik op de webinar van je keuze voor meer informatie en om je aan te melden.

Kunnen we je ergens anders mee helpen?

Als je een vraag hebt op het gebied van leren, training, coaching, opleiding of Insights Discovery, stel je vraag gerust! Of het nu een inhoudelijke, praktische of juist een verdiepingsvraag is, het team van Xzellent staat gewoon voor je klaar! We doen dat in deze periode natuurlijk zoveel mogelijk op basis van telefonisch contact, mail, WhatsApp en Skype. Zo blijven we veilig op afstand maar zijn we ook nu tóch dichtbij!

Xzellent - training | coaching
Stadsedijk 61
4796 RB WILLEMSTAD (N-Br.)
www.xzellent.nl
info@xzellent.nl
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief