Bekijk de webversie

Bel gratis met: 0800-444 5 666
of stuur een WhatsApp bericht
Ontdek en verbeter samen met Xzellent

Beter omgaan met afleiding en uitstelgedrag

Regelmatig stapelt het werk zich op en soms er lijkt geen einde aan te komen. Niet alleen wanneer je op kantoor werkt maar ook als je meer thuis bent gaan werken. Doordat werk en privé zich op dezelfde plek afspelen kan er nog meer sprake zijn van uitstelgedrag. Waarom we dingen alsmaar uitstellen of toegeven aan de verleiding van afleiding, heeft veel te maken met onze psychologische voorkeuren.

Pak het aan en schrijf je in voor de online training Timemanagement op 10 september!

________________________________________

Gedwongen op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Veel ondernemingen zijn in deze periode genoodzaakt harde maatregelen te nemen om te overleven. Dit kan betekenen dat je als medewerker gedwongen bent uit te kijken naar een nieuwe uitdaging: opeens sta je op straat… Bij Xzellent bieden we je daarom hulp met een korte, krachtige training om goed voor de dag te komen in je sollicitatiegesprekken. We wisselen graag van gedachten met jou en/of je werkgever hoe we je het beste kunnen ondersteunen. 

Solliciteren met succes!

Ook voor Outplacement en loopbaanbegeleiding staat Xzellent voor je klaar.

________________________________________

Opnieuw kennismaken als Team?

Het was én is tijdens de COVID-19 periode voor teams niet altijd even eenvoudig om goed samen te werken met elkaar. Wanneer je nu weer als team op kantoor gaat starten is het goed om samen weer even een fresh-up te doen. Hoe gaat het met ons? Waar staan we? Wat is er nodig om goed met elkaar af te stemmen? Hoe zorgen we samen voor de juiste energie in ons team? Kijk daarom eens naar de mogelijkheden die wij je te bieden hebben op deze pagina team-effectiviteit of neem even contact met ons op!

 ________________________________________

Kunnen we je ergens anders mee helpen?

Heb je een vraag op het gebied van leren, training, coaching, opleiding of Insights Discovery? Stel je vraag gerust!  Kijk bijvoorbeeld eens op ons Trainingsoverzicht om je te laten inspireren!

Het team van Xzellent staat voor je klaar. Of het nu via telefonisch contact, e-mail, WhatsApp, Skype of Zoom is. 

Zo zijn we altijd dichtbij om je te helpen!

Xzellent - training | coaching
Stadsedijk 61
4796 RB WILLEMSTAD (N-Br.)
www.xzellent.nl
info@xzellent.nl
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief