Bekijk de webversie

Bel gratis met: 0800-444 5 666
of stuur een WhatsApp bericht
Ontdek en verbeter samen met Xzellent

Nieuwe training: ‘Haal alles uit Linkedin!’

LinkedIn is het grootste zakelijke online platform ter wereld. Wanneer je jezelf hier goed op weet te profileren levert dit een uitgebreider, waardevoller netwerk op waarmee jij je persoonlijke doelen behaalt. Ontdek daarom hoe je je profiel kunt verbeteren en leer alle Do’s & Don’ts. Vanzelfsprekend wordt ook deze training door een ervaren LinkedIn trainer verzorgd. Kijk hier voor meer info of meld je direct aan!

Gratis e-book  ‘Teamontwikkeling in 3 stappen!’

Als team valt het in deze periode niet mee om in verbinding te blijven. Velen van ons werken weer vanuit huis en al snel schieten de informele momenten er bij in. Maar ook als je als team ‘gewoon’ op kantoor werkt of op de werkvloer, valt de samenwerking niet altijd mee. Dat kan toch beter?

Daarom krijg je van Xzellent dit gratis e-book! Het staat vol met praktische tips hoe je het beste in verbinding kunt blijven met je collega’s en het beste uit de samenwerking haalt! Inclusief een leuke test waarmee je snel weet hoe je team er voor staat! Download hier ons e-book 'Teamontwikkeling in 3 stappen'
________________________________________

Training van de maand ‘Situationeel Leidinggeven’

Ben je leidinggevende of heb je coördinerende taken? Dan is deze training jou op het lijf geschreven. Je leert jezelf beter kennen en wat jouw gedrag voor invloed heeft op anderen. Aan de hand van effectieve, motiverende gesprekken én de nodige tips & tricks weet je voortaan het beste in je mensen naar boven te halen. Kijk hier voor meer info of meld je direct aan!

Voor al onze trainingen en bijeenkomsten hanteren we strikt de richtlijnen van het RIVM. Kijk ook op onze site voor al onze online mogelijkheden!

________________________________________

Kunnen we je ergens anders mee helpen?

Heb je een vraag op het gebied van leren, training, coaching, opleiding of Insights Discovery, stel je vraag gerust! Kijk bijvoorbeeld eens op ons Trainingsoverzicht om je te laten inspireren! Het team van Xzellent staat voor je klaar. Of het nu via telefonisch contact, mail, WhatsApp, Skype of Zoom is. Zo zijn we altijd dichtbij om je te helpen! 

Xzellent - training | coaching
Stadsedijk 61
4796 RB WILLEMSTAD (N-Br.)
www.xzellent.nl
info@xzellent.nl
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief