xzellent logo

Bel gratis met: 0800-444 5 666

Of stuur een WhatsApp bericht

Opleidersscore

Ontdek & Verbeter samen met Xzellent

Zelfinzicht

Zelfinzicht gaat niet alleen over inzicht in je persoonlijkheid, je gedrag en je waarden, maar ook over hoe die invloed hebben op ons leven, onze relaties en de mensen om ons heen (samenwerken en communiceren).

Wat ons mensen zo interessant maakt, zijn onze verschillen. Het zou maar een saaie bedoening zijn als iedereen hetzelfde was. Dus als we mensen tegenkomen die heel anders in elkaar zitten dan wij, dan is dat een kans voor ons om te leren en ook om onszelf beter te leren kennen.

Heb je weleens mensen gevraagd om jou in een paar woorden te beschrijven? En was je toen verbaasd over hun antwoorden? Accepteren dat mensen je anders zien dan dat jij jezelf ziet, geeft je de kans om jezelf nog beter te leren kennen. Hoe komt het dat anderen jou zo zien? Wat zegt dat over jou? Dat wil niet zeggen dat je moet veranderen of dat je iets verkeerd doet. 

Zelfinzicht is één van de belangrijkste vaardigheden die je kunt hebben. Het helpt je te begrijpen wie je bent en wat je nodig hebt voor een authentiek en gelukkig werk en leven. Het helpt je ook om anderen meer te waarderen en te begrijpen, wat je relaties zeker ten goede komt. 

Gun jezelf een Insights Discovery profiel en leer jezelf nog beter kennen en waarderen.

Ik wil een Insights Discovery profiel!

Trainingen om jouw gesprekken te verbeteren

Zoals bekend werken wij met en maximum aantal deelnemers per training. Gezien de positieve Corona-ontwikkelingen kunnen open trainingen vol zijn. Wees er op tijd bij!

Kunnen we je ergens anders mee helpen?

Heb je een vraag op het gebied van leren, training, coaching, opleiding of Insights Discovery, stel je vraag gerust! Kijk bijvoorbeeld eens op ons Trainingsoverzicht om je te laten inspireren! Het team van Xzellent staat voor je klaar. Of het nu via telefonisch contact, e-mail, WhatsApp, Teams of Zoom is. Zo zijn we altijd dichtbij om je te helpen!

Xzellent Training & Coaching

Stadsedijk 61

4796 RB Willemstad (N-Br.)