Xzellent logo

Bel gratis met: 0800-444 5 666

Of stuur een WhatsApp bericht

opleiderscore

Ontdek & Verbeter samen met Xzellent

Een goed gesprek

Wat maakt het dat een gesprek als een goed gesprek wordt ervaren? Wanneer je effectieve gesprekken analyseert kom je tot de conclusie dat het fundament van een goed gesprek uit 3 pijlers bestaat. Naast de inhoud (want je kan vanzelfsprekend geen onzin verkopen) zijn dat structuur en relatie

Structuur geeft duidelijkheid en zekerheid aan je gesprekspartner en biedt je ook de mogelijkheid om het gesprek goed voor te bereiden. Wie op mij lijkt is leuk, lukt het je ook om aan te sluiten op de behoefte (communicatievoorkeur) van de gesprekspartner, dan zul je zien dat het gesprek plezieriger verloopt en de mate van invloed wordt vergroot.

Gebruik bijgaande gratis gespreksmodellen om structuur aan te brengen in jouw volgende gesprekken. We hebben tientallen gespreksmodellen uitgewerkt en voorzien van handige tips.

Bekijk alle gespreksmodellen

Trainingen om jouw gesprekken te verbeteren

Zoals bekend werken wij met een maximum aantal deelnemers per training. Gezien de positieve corona ontwikkelingen kunnen open trainingen snel vol lopen. Wees er op tijd bij!

Kunnen we je ergens anders mee helpen?

Heb je een vraag op het gebied van leren, training, coaching, opleiding of Insights Discovery, stel je vraag gerust! Kijk bijvoorbeeld eens op ons Trainingsoverzicht om je te laten inspireren! Het team van Xzellent staat voor je klaar. Of het nu via telefonisch contact, e-mail, WhatsApp, Teams of Zoom is.  Zo zijn we altijd dichtbij om je te helpen!

Xzellent - training | coaching

Stadsedijk 61

4796 RB Willemstad (N-Br.)